Rent kontor
 

Rent kontor

Er arbetsplats = Ditt och dina anställdas andra hem

Dina anställda tillbringar den största delen av sin vakna tid på sin arbetsplats, naturligtvis ställer det stora krav på den miljö Ni som arbetsgivare erbjuder. Ett rent kontor är en förutsättning för trivsel och för personalens hälsa. Clean Business vet detta och erbjuder därför städpaket där det är Du och Dina anställda som är i centrum.

Clean Business hjälper Er till en trevligare och mer hälsosam arbetsmiljö. Vi tar hand om allt från inköp av förbrukningsvaror och städmaterial till personal och städning. Trots att vi utför vårt arbete med noggrannhet vet vi att Det ofta behövs mer. Då gör vi det Ni tycker behövs mest. Torkar inuti skåp och lådor, städar ur kylskåpet eller sorterar och forslar bort grovsopor – allt för att ni ska få det så rent och snyggt som möjligt.


Hög kvalitet
Vårt mål är att städa bättre än alla andra. Därför satsar vi på att rekrytera rätt personer. Vår personal är utbildad, bär Clean Business’ uniform och jobbar utifrån en tydlig checklista. Listan tar vi fram tillsammans med er så att både ni och vi alltid vet vad som ska göras. Vi är också måna om att ni får samma städare varje gång. Riktigt lyckad städning kräver bra rutiner och produkter - det tillhandahåller vi på Clean Business.

Naturligtvis förvarar vi nycklar och koder på ett säkert sätt och med miljömärkta medel gör vi rent hus utan att skada naturen.

Stort engagemang
Vi är intresserade, entusiastiska och flexibla. Regelbundet tar vi kontakt med er för att kontrollera att ni får precis det ni vill ha och vi initierar alltid avstämningsmöten, utöver övrig kontakt, minst en gång per månad. Vi finns alltid tillgängliga på telefon eller e-post. Att snabbt kunna anpassa våra tjänster till era behov är en självklarhet.


Maximal kundnytta
För att underlätta er vardag städar vi när det passar er: när som helst på dygnet 365 dagar om året. 

Vi kan också installera behållare för toapapper, pappershanddukar och tvål, och se till att de alltid är påfyllda.

Vi hjälper er även med att hantera avfallet och gör källsorteringen enkel, effektiv och lönsam.

Våra städkonsulter är representativa med social kompetens, arbetar för dig och din personal och viktigast av allt - Stoltheten hos Clean Business ligger i att göra ett överraskande bra arbete!

Vårt mål är nöjda kunder – Bli en av dem!

Vill du veta mer om Rent kontor kontakta 

Göran Johansson 076 341 53 11 goran.johansson@cleanbusiness.se

 

Kontakta oss