Om Clean Business

Hög kvalitet på tjänster och leverans

Clean business lägger stor vikt vid service, kvalitet och leverans.

 

Människor har olika krav och behov. Oavsett om du som kontaktar oss är en privatperson eller anställd på ett större företag så vill vi att du får samma kvalitativa service utifrån just dina behov.

Vi eftersträvar alltid att utföra det beställda arbetet på ett överraskande bra sätt och anpassar oss alltid efter våra kunders särskilda behov och önskemål.

Är våra kunder nöjda så är vi också nöjda men vi vill alltid lite mer ändå. Därför arbetar vi bara med noga utvald personal som är lojala och står bakom Clean Business vision att vara den ”Den ledande leverantören av professionella städtjänster för privatpersoner, företag och byggarbetsplatser i Stockholmsområdet”.

Vill du ha en miljövänlig, professionell och lojal städleverantör med en servicenivå utöver det vanliga så har du hittat rätt!

Letar du efter ett städ & servicebolag som inte tummar på något – då är vi på Clean business det rätta valet. Kontakta oss för kostnadsfri offert.

Vårt mål

”Den ledande leverantören av professionella städtjänster för privatpersoner och företag i Stockholmsområdet”

Våra värderingar

”Vi eftersträvar alltid att utföra det beställda arbetet på ett överraskande bra sätt och anpassar oss alltid efter våra kunders särskilda behov och önskemål.”

“Är våra kunder nöjda så är vi också nöjda, men vi vill alltid lite mer ändå.”

Denisia