Våra tjänster

Rent Kontor

Dina anställda tillbringar den största delen av sin vakna tid på sin arbetsplats, naturligtvis ställer det stora krav på den miljö Ni som arbetsgivare erbjuder. Ett rent kontor är en förutsättning för trivsel och för personalens hälsa. Clean Business vet detta och erbjuder därför städpaket där det är Du och Dina anställda som är i centrum.

Kontorsstäd från 800 SEK

Rent hem

Hos oss på Clean business förstår vi vikten av kvalitet och ansvar. När Ni öppnar dörrarna till ert hem för våra städkonsulter vill vi att Ni känner er trygga, därför ställer vi höga krav på kontinuitet, kvalitet och kommunikation.

 

Alla våra konsulter har erfarenhet av hemstädning och för att säkerställa våra krav på kvalitet vill vi att Ni ska träffa samma person varje gång.

Hemstäd från 600 SEK

byggstäd-städföretag-stockholm-clean-business

Rent bygge

Vi tillhandahåller personal för enstaka akutinsatser samt dagliga rutinuppgifter.
Vi kan snabbt vara på plats med bärhjälp, akuta insatser av läckage, rivningsjobb.

Att vår personal är utbildad, är flexibel och håller hög servicenivå anser vi som självklart!

Vi gör källsorteringen till ett lönsamt moment! Säkert, effektivt och lönsamt!

Byggstäd från 900 SEK

Alla våra tjänster

Med Clean Business expertis och avancerade rengöringstekniker kan vi djuprengöra varje vrå och hörn av ditt hem och lämna det fräscht och gnistrande.

Clean Business flyttstäd är specialiserade på att städa upp ditt gamla hem så att du kan lämna det fläckfritt och redo för nästa boende. Denna tjänst spar mycket tid och ansträngning, eftersom vi har den expertis och utrustning som behövs för att rengöra allt från golv till väggar.

Clean Business professionella fönsterputsning skapar en vardag där du har möjligheten att spendera mer tid på annat än att putsa dina fönster själv.

Clean Business hjälper er som företag att upprätthålla en ren och hygienisk arbetsplats som är avgörande för den övergripande produktiviteten.

Clean Business hjälper företag och privatpersoner med noggrann och genomgående byggstädning. Våra professionella städare hjälper till med alla typer av skräp, damm och smuts, samt att vi sorterar, packar och tömmer. 

Clean Business ångrengöring är ett effektivt och miljövänligt alternativ för rengöring av golv och textiler i ditt hem. Den heta ångan dödar bakterier och svampsporer, och löser effektivt upp alla typer av smuts.

Clean Business genomför jour och akutstädningar i hela Stockholms län. Vi erbjuder akutstädning för tillfällig hjälp med dammsugning, rengöring av golv, fönsterputs mm. Kontakta oss för komplett information.

Clean Business erbjuder städning av hårt nedsmutsade lokaler. Vi kan hjälper ditt företag med industri & lagerstädningar.

Varför Clean business?

På Clean Business erbjuder vi skräddarsydda städlösningar för att möta ditt unika städbehov. Vårt Team består av skickliga och utbildare städare med många års erfarenhet inom städning och kundservice. Clean Business använder sig alltid av miljövänliga rengöringsmedel, senaste städtekniken och den modernaste städutrustningen för att säkerställa att din byggnad städas noggrant och effektivt. Clean Business är specialiserade på att tillhandhålla städtjänster som förenklar din vardag så att du får tid till annat.

Över 15 års erfarenhet av städ & service

Högsta betyg från våra kunder och samarbetspartners

Nöjd kund garanti

Höga kvalitetskrav