Tjänster för företag

kontorsstäd-clean-business-stockholm

Rent Kontor

Att upprätthålla en ren och hygienisk arbetsplats är avgörande för den övergripande produktiviteten och framgången för alla företag. Ett välskött kontor ger inte bara en hälsosam och säker miljö för de anställda utan skapar också ett positivt intryck på kunder och besökare. Det är här professionella kontorsstädtjänster kommer in. Kontorsstädtjänster är specialiserade på att tillhandahålla heltäckande städlösningar för företag av alla storlekar

Kontorsstäd från 800 SEK

Bostadsrättsförening

Som BRF ligger ett stort ansvar hos föreningens styrelse i egenskap av medlemmarnas företrädare att ta hand om fastigheten. Med Clean Business städstjänster kan ni tryggt lämna över städansvaret till vårt professionella städteam.

Varför Clean business?

På Clean Business erbjuder vi skräddarsydda städlösningar för att möta ditt unika städbehov. Vårt Team består av skickliga och utbildare städare med många års erfarenhet inom städning och kundservice. Clean Business använder sig alltid av miljövänliga rengöringsmedel, senaste städtekniken och den modernaste städutrustningen för att säkerställa att din byggnad städas noggrant och effektivt. Clean Business är specialiserade på att tillhandhålla städtjänster som förenklar din vardag så att du får tid till annat.

Över 15 års erfarenhet av städ & service

Högsta betyg från våra kunder och samarbetspartners

Nöjd kund garanti

Höga kvalitetskrav